Google Busiess view als aandachtstrekker

Google Business view geeft een nieuwe manier van adverteren, het zorgt ervoor dat uw site extra goed voorkomt in de zoekresultaten van Google. Ook is uw site aanwezig op de andere netwerken van Google, zoals Google Maps en Google+. Door al deze mogelijkheden worden de mogelijke klanten op een bepaalde manier getrokken naar uw site en dit zal zorgen voor extra pageviews en dus automatisch ook voor extra klanten. Eigenlijk zijn er dus alleen maar voordelen aan het gebruik van deze methode. Wij willen u graag helpen om uw website bekender te laten worden door het gebruik van Google Business view.

De voordelen van Google Business view

Door alle voorzieningen  goed in beeld te brengen wordt een zekerheid ingebouwd bij de klant. Een negatieve verrassing bij het binnenstappen bij een “louche” autodealer of autohandelaar is de grootste angst voor de auto zoekende en deze mogelijke verrassing wordt door de Business view volledig buitenspel gezet.

Door het alomvattende netwerk van Google, komen  er door het gebruiken van deze dienst extra positieve effecten bij, zoals het gevonden kunnen worden op Google Maps en het prominent aanwezig zijn in de zoekresultaten zijn enkele voorbeelden van deze effecten.

Niet alleen de functionaliteit van de Businessview is belangrijk,  ook de aantrekkingskracht is van groot belang. De gelikte manier waar Google voor heeft gekozen tovert elke site om in een professioneel ogende topsite.

Neem contact met ons op over Google Business view!

Wilt u iets anders en vooruitstrevends voor uw site, neem dan contact met ons op, als bedrijf zijn wij gespecialiseerd en gecertificeerd in het maken van foto’s om een sterke Google Business view foto op te zetten. Wij bieden een vrijblijvende offerte aan. Naast de foto’s die wij maken voor de virtuele tour maken wij ook normale foto’s die wij u gratis aanbieden. Deze foto’s kunt u gebruiken op elke manier die u wilt, uw normale advertenties kunnen dus ook blijven bestaan