Voordelen van Google Business view in de meubelbranche

De belangrijkste eis voor nieuwe meubels is vaak “hoe staat het in de kamer?”.  Door alleen het losse meubelstuk te zien weet je niet wat je in huis hebt, tot je het in huis hebt.  Door de mogelijkheden die Google Business view biedt wordt een deel hiervan weggehaald. Het kunnen “lopen” door de meubelwinkel en alle meubels te zien staan, in een huiskamersetting,  komen de meubels beter tot leven en kan de keuze vergemakkelijkt worden voor de klant. Meubels worden nog niet op grote schaal online gekocht. Door de dienst van Google kan dit op de schop worden gegooid. Wees hier bij als één van de eerste door gebruik te maken van onze diensten.

Algemene voordelen Google Business view

De voordelen van de Google Business view zijn sowieso heel groot. De bereikbaarheid van uw site wordt vergroot op verschillende manieren. Doordat Google een immens bedrijf is zal uw eigen bedrijf via alle kanalen van Google doorsijpelen zodat u extra goed vindbaar bent en uw site veel meer interesse zal opwekken. Ook is uw site aanwezig op de andere netwerken van Google, zoals Google Maps en Google+. Door al deze mogelijkheden worden de mogelijke klanten op een bepaalde manier getrokken naar uw site en dit zal zorgen voor extra pageviews en dus automatisch ook voor extra klanten.

Neem contact met ons op over Google Business view!

Wilt u iets anders en vooruitstrevend voor uw site, neem dan contact met ons op, als bedrijf zijn wij gespecialiseerd en gecertificeerd in het maken van foto’s om een sterke Google Business view foto op te zetten. Wij bieden een vrijblijvende offerte aan. Naast de foto’s die wij maken voor de virtuele tour maken wij ook normale foto’s die wij u gratis aanbieden. Deze foto’s kunt u gebruiken op elke manier die u wilt, uw normale advertenties kunnen dus ook blijven bestaan.