Restaurant neerzetten met Google 360

Op zoek naar een leuk restaurant of een plek om wat te drinken op internet. Wat zoekt men? Lekker eten is natuurlijk een belangrijk punt, maar dat is lastig te adverteren via het computer scherm. Het tweede belangrijke punt is de sfeer van een horecagelegenheid, en dit is wel goed te adverteren!

Er zijn verschillende manieren waarop dit gedaan kan worden, vooral door het plaatsen van foto’s. Het meest ideale punt zou zijn om de mogelijke gasten een kans te geven om door het restaurant te lopen. Dit kan nooit volledig bewerkstelligd worden door foto’s, maar wel door de Google Business view. Door hiervan gebruik te maken wordt er een virtuele tour gemaakt van het restaurant, en zo kan de sfeer en ambiance van de plaats heel goed worden afgelezen van het scherm. Ook is uw site aanwezig op de andere netwerken van Google, zoals Google Maps en Google+. Door al deze mogelijkheden worden de mogelijke klanten op een bepaalde manier getrokken naar uw site en dit zal zorgen voor extra pageviews en dus automatisch ook voor extra klanten.

Foto’s maken en deze vervolgens online zetten is één ding, maar mensen naast dit nog de mogelijkheid bieden om alles van het restaurant te zien is adverteren op een heel nieuw niveau en zal uw restaurant veel profijt bieden.

Neem contact met ons op over Google Business view!

Wilt u iets anders en vooruitstrevend voor uw site, neem dan contact met ons op, als bedrijf zijn wij gespecialiseerd en gecertificeerd in het maken van foto’s om een sterke Google Business view foto op te zetten. Wij bieden een vrijblijvende offerte aan. Naast de foto’s die wij maken voor de virtuele tour maken wij ook normale foto’s die wij u gratis aanbieden. Deze foto’s kunt u gebruiken op elke manier die u wilt, uw normale advertenties kunnen dus ook blijven bestaan